4 portsjonit
Tarvis läheb:
400 kanahakkliha
2 küüslauguküünt
1–2 tšillipiprakauna
jupp ingverit
2 sl rapsiõli
2–3 rohelist sibulapealset või murulauku
1½ sl kala- või sojakastet
3 sl laimimahla
1 dl vett
50 g maapähklit (arahhis)
mõni tilli- ja basiilikuoks
½ tl värskeltjahvatatud musta pipart
16 salatilehte
Tee nii:
1. Koori ja haki küüslauk, tükelda ingver. Võta tšillipipardest seemned välja ja viiluta kaunad, haki roheline sibul/murulauk.
2. Rösti maapähklid kergelt kuival pannil ja võta neilt koor ümbert ära.
3. Prae õlis kuldkollaseks küüslaugutükid, samas prae üle ka ingver, tšilli ja roheline sibul, lisa hakkliha ja küpseta valmis.
4. Keera hakklihatäidis salatilehte ja serveeri koos värske salatiga. Juurde võib keeta riisi või varajast kartulit.
1 portsjon 260 kcal
2,2 g süsivesikuid
16,4 g rasvu
26,1 g proteiine