Lugejate retseptid: Etheli pere lemmikletšo

kodus.ee
Letšo
Letšo purgis | Shutterstock

Oma pere maitsva lemmiku läkitas Magaziini ja Kodus.ee sügismängu Ethel: see letšo on tema suguvõsa lemmik! "Mina kasutan letšot pizzade peal ja toitude kõrval," kirjutas Ethel.

Letšo

2kg tomateid

600g punast paprikat

600g oranzi paprikat

6 suurt sibulat

1 küüslauk

8 spl suhkrut

4 spl soola

3tl pipart

(Üldiselt lisan maitseaineid tunde ja maitse järgi valmistamise ajal)

Valmistamine:

Tükelda tomatid ja paprika- mitte väga suurteks tükkideks. Tomatitel lõika ära kasvukoht. Paprikatelt eemalda sisu. Koori ära sibulad ja küüslauk ning haki peeneks.  Pane hakitud ja tükeldatud komponendid potti ja pane podisema. Kuumuta 30-40 minutit. Lisa maitseained. Lase veel 15-20min tulel olla, kuniks enam vähem pehme on.  Letšo panna kuumalt, eelnevalt puhastatud purkidesse. Keera kinni ja letšo on valmis kasutamiseks kasvõi kohe ! :)

 

Sarnased artiklid