Kaste:
400 g purk kookospiima (võib olla väherasvane) või vahukoort
1–2 tl punast karripastat või 2–3 tl gochujang’i ehk Korea tšillipastat
1–2 sl sojakastet
2 tl õuna- või riisiäädikat
1–2 tl riivitud ingverit
1–1,5 tl riivitud/hakitud küüslauku
veidi pruuni suhkrut, vahtrasiirupit või mett
Lisaks:
1 pakk Aasia pelmeene (gyoza’sid, nt VIČI kanalihaga pelmeene)
Kaunistuseks:
tšilliõli, seesamiseemneid, koriandrit/peterselli, rohelist sibulat
Sega kastme ained ahjuvormis ühtlaseks. Laota pelmeenid kastmesse.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit või kuni pelmeenid on läbi küpsenud ja kaste paksenenud.
Kaunista ja serveeri.
Kõrvale võid pakkuda vokitud köögivilju.
