Tarvis läheb:
4 värsket maisitõlvikut
1 punane tšillikaun
100 g toasooja võid
hakitud peterselli
1 tl sidrunimahla
1 tl sojakastet
jahvatatud pipart
Tee nii:
* Sega või hulka hästi peeneks hakitud tšilli, hakitud peterselli ja sidrunimahl. Soovi korral maitsesta ka sojakastmega.
* Tooreid maisitõlvikuid keeda 8 minutit soolaga maitsestatud vees. Nõruta tõlvikud ja pihusta peale veidi õli.
* Grilli tõlvikuid, kuni need muutuvad täpiliseks ja on läbinisti pehmed.
* Tõsta tõlvikud vaagnale, pane peale segatud võimääret. Maitsesta pipraga.
Mõnusalt maitsekad grillitud maisitõlvikud
Liha kõrvale võiks grillile visata ka erinevaid köögivilju. Näiteks mõnusalt magusaid maisitõlvikuid, mida vürtsitada tšilli ja sidrunimahlaga.