Aasta parima toidu aeg on käes nüüd, kui peenralt küpseb saak taldrikule.
Soe kitsejuustu-peedisalat
4 portsjonit
600 g väikseid peete
10 kadakamarja
3 sl õli
2 sl punase veini- või palsamäädikat
1 sl mett
¾ tl soola
80 g vinnutatud sinki
4 viilu röst
Isegi vastu kevadet on peet veel mahlane ja lõigates imbub seal punast mahla, mis kõik ära värvib. Punase peedi värvaine on vees lahustuv, nii et seda on lihtne tööpindadelt ja riietelt maha pesta. Peet on magus ja pähklimaitseline.
Restorani Kompass peakokk Dmitri Beljajev pakub jõululaualse välja sealiha-peekonirulli musta ploomi, praeleeme, ahjujuurviljade ja praekapsakreemiga.
Neljale
SEALIHARULL
500 g sea sisefileed
300 g peekonit (Rakvere ameerika peekon)
100 g pooleks lõiga
Harilik kikkaputk (Angelica archangelica) on tõeline efektitaim, kuid temaga annab muudki põnevat ette võtta.
Kevadel on harilik kikkaputk üks esimesi, kes aias rohetama lööb ja oma noori vitamiinirikkaid võrseid toiduks pakub.
Harilik kikkaputk (Angelica archangelica) on tõeline efektitaim, kuid temaga annab muudki põnevat ette võtta.
Kevadel on harilik kikkaputk üks esimesi, kes aias rohetama lööb ja oma noori vitamiinirikkaid võrseid toiduks pakub.