shutterstock_305660375.jpg Kuidas kasutada toiduõlisid? Toiduvalmistamisel kasutatakse tavaliselt taimeõlisid: rapsi-, päevalille-, oliivi-, kanepiõli. Kodutohter Kodus.ee Köök & retseptid Toit ja trenn
shutterstock_747791983.jpg Roheline salat vajab tervistavaid kastmeid. Millised on parimad? Salatile tasub ise juurde teha tervistava külma kastme, mis lisab salatile toiteväärtust ja annab parema maitse. Külmade kastmetega saab aedvilju rikastada valkude, rasvade ning maitseainetega. Kodus.ee Köök & retseptid
shutterstock_1670369020.jpg Sõbralikud toidud neerudele Neerudel on väga tähtis ülesanne: filtreerida mittevajalikud ained kehast välja ja hoida vajalikud ained organismis. Kodutohter Kodus.ee Elustiil & tervis Tervis Toit ja trenn