Vanemad, veel nõukaaega mäletavad inimesed teadvad, et siis polnud kokandushuvilistel pea mingeid valikuid vürtside osas: sool, pipar, loorberileht (ja kel sidemeid letialuse maailmaga said ehk ka kaneelile, vanillile jms ligi).
Magusvürtsikas grill-liha, mis maitseb nagu lõunamaa öö.
Magusvürtsikas grill-liha, mis maitseb nagu lõunamaa öö.
Neljale
Tarvis läheb:4 kalkunifilee või ka kanafilee lõiku1 dl puuviljalisandiga grillkastet2 küpset virsikut või 4 konserveeritud virsik
Krevettide grillimine on väga lihtne. Kindlasti grilli neid koos koorega, sest nii säilib nende mahlakus ja maitse. Kuna krevettide liha on äärmiselt hõrk, siis marinaadiks tee midagi kerget.
Värske kala vastu ei saa miski, aga ka külmutatud kalast saab maitsva toidu.
4 portsjonit
400 g külmutatud valge kala fileed
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 tl õli
1 tl karrit
1 tl paprikapulbrit
3 dl kohvikoort
2 sl magusat tšillikastet (soovi korral)
0,5
Kerge ja kiire õhtusöök.
1 portsjon
100 g lõhefileed
2 tl õli
200 g külmutatud vokisegu
1 sl magusat tšillikastet
15 g riivjuustu
1 sl sojakastet
pipart
Lõika lõhefilee ribadeks ja prae pannil õlis ning tõsta taldrikule.
Pane vülmutatud vokisegu kuu
Aasiahõnguline kana-köögiviljavokk saab kiirelt lemmikuks, sest valmib lihtsalt ja kiirelt ning maitseb mõnusasti. Katseta roas erinevate külmutatud köögiviljasegudega, nii saad iga kord veidi erineva maitsva toidu.