Need sõnad omistatakse kuulsale prantsuse benediktiinilasele Dom Pierre Perignon’le, mida ta olla hüüdnud pärast esimese korraliku šampanjapudeli avamist. Talle kiputaksegi omistama vahuveinide looja au, kuid seda ta polnud mitte.
Juunikuus on palju tähistamisi, alates jaanipäevast koolilõpetamisteni, aga ka niisama suviseid koosviibimisi. Kui eelistad ilusaid hetki nautida svipsi jäämata, on poodides sinu rõõmuks meeldivalt palju alkoholivabu pidulikke mullijooke, mida klaasides k
Jõuluaeg on lähenemas ning jälle kerkib esile küsimus, mida kinkida. Kas olete viimasel ajal pannud tähele, et keegi ei oska öelda, mida nad kingituseks sooviksid?
Vahest võib endale lubada kergemat puuviljast pakatavat magustoitu.
Tarvis läheb:300 g puuvilju (virsikud, marjad, melon, maasikad, vms)1 pudel vahuveini3 sl suhkrut20 g želatiini3 sl sidruni- või laimimahlaTükelda puuviljad ja pane kaussi.Pane želatiin
Seda kihisevat mustikakokteili võib teha nii alkoholiga kui ka ilma.
Kahele
1 dl värskeid mustikaid
2 tl peenelt riivitud ingverit
2 tl suhkrut
1 sl sidrunimahla
2 dl Küllus Öko metsmustikanektarit
3 dl vahuveini või õunalimonaadi
Pane mustikad, riiv
Hea jook kuulub enamasti toreda peo ja hea seltskonna juurde. Aga mida alkohol tegelikult organismis teeb? Kuidas oma lemmikjooke nautida ja millal järele jätta? Mitmele küsimusele saab vastuse siit.
1.
Katame ühe sünnipäevalaua. Kõik retseptid on kuuele.
Ole loov ja avatud!
Otsi värsket vaheldust traditsioonilisele lõunaserviisile! Erinevaid taldrikuid kombineerides saad palju lustlikuma segasumma-suvila-laua.
Alkoholiannused võivad koguneda märkamatult.
Sünnipäevad, kokkutulekud, suvepäevad ja niisama naabritega aias grillimised koos veini, siidri ja õllega on ju toredad, kuid lõpuks annavad unehäired ja südame rütmihäired märku, et asi on läinud liiale.