Juusturohke oliivirull

Pille Petersoo
Oliivirull. | Juta Kübarsepp

Lihtne pikantne juusturohke rull, mille täidisesse sobivad kõige lihtsamad mustad viilutatud oliivid.

150 g nisujahu (2,5 dl)

100 g pehmet toasooja võid

100 g kodujuustu

100 g riivjuustu

1 purk musti kivideta oliive (viilutatud, u 150 g)

1 muna

seesamiseemneid

paprikapulbrit

 

 

Sega kausis jahu ja võitükid. Lisa kodujuust ning sega tainas ühtlaseks. Pane tainas tunniks külmikusse.

Rulli tainas kergelt jahusel laual plaadiks. Puista peale peenestatud oliivid ja riivitud juust.

Keera rulli, määri pealt munaga ning puista peale seemneid ja paprikapulbrit.

Küpseta 225-kraadises ahjus 20–25 minutit.

Lase veidi jahtuda, siis lõika viiludeks.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid