12 tükki
250 g tumedat šokolaadi
100 g magedat void
3 muna
VORMI MÄÄRIMISEKS:
võid
Määri ahjuvorm (30x25 cm) võiga. Vooderda vormi siseservad küpsetuspaberist lõigatud siiludega. Pane šokolaad ja või kaussi ning sulata mikrolaineahjus või vesivannis.
Löö munad kaussi lahti ja vahusta neid kuumas vesivannis kuni paksenemiseni. Sega kõigepealt pool vahustatud munadest šokolaadi-võiseguga ja seejärel lisa hulka järelejäänud munavaht.
Kalla tainas eelnevalt määritud vormi. Rebi fooliumist koogivormist veidi suurem tükk ja määri ka see võiga. Pane määritud foolium koogivormi peale.
Keeda kannu- või potitäis vett. Pane ahju suur koogivorm ja tõsta sellesse väiksem tainaga täidetud vorm. Kalla keev vesi suuremasse vormi. Küpseta kooki 220-kraadises ahjus umbes 5 minutit. Võta foolium koogilt ära ja küpseta veel umbes 10 minutit, kuni kook muutub ka keskelt tihkeks.
Lase koogil rahulikult maha jahtuda. Kalla kook vormist serveerimisvaagnale välja jahtunult.