16 tk
Põhi:
4 dl nisujahu
1 dl riivitud mozzarellat
½ tl küpsetuspulbrit
½ tl soola
1½ dl vedeldatud margariini (soovi korral võid)
1–2 sl vett
Täidis:
200 g keedusinki
1 väike õun
½ dl peterselli
2 dl riivitud mozzarellat
2 muna
2 dl kohvikoort
¼ tl musta pipart veskist
Lisaks
alumiiniumist väikseid koogivorme
Tee nii:
• Sega kausis jahu, riivitud mozzarella, küpsetuspulber ja sool. Sega hulka rasvaine ja vesi.
• Jaga tainas 16-ks osaks ja patsuta need jahuste sõrmedega vormide põhja ja servadele.
• Valmista täidis. Haki sink ja õun väikesteks kuubikuteks. Sega sink, õun, hakitud petersell ja pool riivitud juustust. Jaga segu vormidesse.
• Riputa peale ülejäänud juust.
• Küpseta 200-kraadises ahjus 25 minutit, kuni pirukas on saanud kauni värvi.