Neljale
1 väiksem seller
50 g selitatud või tavalist võid
soola ja pipart
1 tüümianioks
Karulauguvõi jaoks
250 g toasooja pehmet võid
40–50 g karulauku
näpuotsatäis soola
Steikide tarvis koori seller, lõika sellest neli 1 cm paksust viilu. Maitsesta soola-pipraga.
Sulata pannil tasasel tulel selitatud või. Lisa tüümianioks ja selleriviilud ning prae selleriviile tasasel tulel 20–30 minutit, pöörates neid ümber umbes iga 5 minuti tagant.
Selleristeigid on valmis, kui väikese terava noaga torgates tundub köögivili täiesti pehme ja steik on väljastpoolt kenasti kuldne.
Karulauguvõi: haki karulaugulehed hästi peeneks, sega toasooja võiga, maitsesta kergelt soolaga. Pane väikesesse klaaspurki ja purgiga külmkappi või vormi silindriks ja keera toidukilesse.