Kõrgetes klaasides koos värvikate jääkuubikutega serveeritud joogid mõjuvad efektselt ja lisavad pühadelauale pidulikkust.
Vajad:
suuremaid jääkuubikuvorme ja/või muffinivorme
külmutatud marju
apelsiniviile
kaneeli- ja aniisikoori, kardemoniseemneid
soovi korral rosmariinioksi
toonikut või limonaadi
alkoholivaba glögi, õuna- või muud viljalihata mahla
kõrge jalaga klaase
keedetud ja jahutatud või filtreeritud vett
Pane jääkuubiku- või muffinivormidesse külmutatud marju, apelsiniviile, kaneeli- või aniisikoori, rosmariinioksi, kardemoniseemneid – neid maitseid, mida sooviksid joogi sees tunda. Kui soovid, et jääkuubikud oleksid selged, siis kasuta filtreeritud või keedetud vett.
Lase neil sügavkülmas vähemalt üle öö külmuda ning võta välja ja aseta klaasi vahetult enne serveerimist. Värvika ja jõulumaitselise alkoholivaba joogi saad näiteks alkoholivaba glögi toonikuga segades.
Võid lisada toonikule või (Kellukese) limonaadile pisut õunamahla, kui soovid klaasidesse heledamat jooki. Katseta nende maitsetega, mis sulle ja su külalistele meelepärased on.